Δίπλωμα Ταχύπλοου - Sgouros Training Boat

Δίπλωμα Ταχύπλοου

Οι υποψήφιοι και μελλοντικοί οδηγοί ταχύπλoων σκαφών εκπαιδεύονται δίπλα σε έμπειρους δασκάλους καθημερινά από τις 9:00 το πρωί. Οι χειριστές εξοικειώνονται στην αεροδυναμική, στο χειρισμό της πυξίδας, του πηδαλίου, εκπαιδεύονται για να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα και άμεσα το κίνδυνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να δένουν και να λύνουν εύκολα ναυτικούς κόμπους καθώς και πολλά ακόμα απαραίτητα για τη ασφαλή τους πλοήγηση στο θαλάσσιο χώρο.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Τα πρακτικά μαθήματα λαμβάνουν χώρα στην θάλασσα κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Είναι σημαντικό ο υποψήφιος να εξοικειωθεί με την οδήγηση την ημέρα αλλά κυρίως τη νύχτα, καθώς η νύχτα στη θάλασσα κρύβει κινδύνους που χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης.
Από τη σχολή μας έχουν αποκτήσει επιτυχώς δίπλωμα ταχύπλοου εκατοντάδες μαθητές στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με το δικό τους σκάφος (ή και όχι) στα όμορφα νησιά της Ελλάδας (και όχι μόνο). Γιατί όχι και εσύ; Σκέψου το. Το δίπλωμα που θα κρατάς στα χέρια σου θα σου επιτρέπει να οδηγήσεις οποιοδήποτε ταχύπλοο καθώς και jet ski έως 20μ. με απεριόριστη ιπποδύναμη.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου (και να μην έχεις συμπληρώσει το 100ο), να βάλεις τη θέληση για μάθηση, να έρθεις να μας γνωρίσεις, να μας εμπιστευτείς και να ανακαλύψουμε μαζί τη θαλάσσια πλοήγηση.