Ενοικιάσεις Σκαφών - Sgouros Training Boat

Ενοικιάσεις Σκαφών

Η εταιρία μας αναλαμβάνει ενοικιάσεις σκαφών όλο το χρόνο σε προσιτές τιμές. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αμέσως θα σας βρούμε, αν δεν διαθέτετε, έναν έμπειρο οδηγό για να σας περιηγήσει στις όμορφες ελληνικές θάλασσες. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, ανάμεσα στη μεγάλη μας γκάμα, τον τύπο σκάφος που σας ταιριάζει (ιστιοφόρο, φουσκωτό, μηχανοκίνητο, πολυτελή κότερο) και να ξεκινήσετε για το ταξίδι σας. Οι ενοικιάσεις προσφέρονται για ταξίδια, θαλάσσιες βόλτες, ψάρεμα, θαλάσσια sport και για ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Η υπόθεση και η ευθύνη της ενοικίασης δεν πρέπει να σας ανησυχεί αφού αναλaμβάνουμε εμείς τη συντήρηση του σκάφους καθώς και ότι αφορά την ασφάλεια σας. Τα ενοικιαζόμενα σκάφη μας φέρουν μικτή ασφάλεια όποτε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα παρά μόνο για το ποιός θα κάνει τις περισσότερες βουτιές ή θα πιάσει τα περισσότερα ψάρια. Τα σκάφη παρέχονται σε σας πλήρως εξοπλισμένα και εφοδιασμένα με ό,τι χρειάζεστε για την ευχάριστη ναυσιπλοΐα σας. Τα σκάφη μας τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για να σας προσφέρουν μια ευχάριστη και ασφαλής διαδρομή.

Τέλος, η ενοικίαση σκάφους συνοδεύεται από άμεση τεχνική υποστήριξη ακόμα και εν πλώ. Σε περίπτωση βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος που τυχόν υπάρξει καθ’ όλη τη διάρκεια της ενοικίασης σας, εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι μας χρειαστείτε. Η τιμή της ενοικίασης είναι μόνο για τη χρονική περίοδο χρήσης του σκάφους και είναι ανεξάρτητη από τον αριθμό των ατόμων.